Καλώς ήρθατε στην προσωπική σελίδα του Βαγγέλη Ζεκάκου

 

Φίλες και Φίλοι

Ασχολήθηκα με τα κοινά του τόπου μας μέσα από τον Εξωραϊστικό - Πολιτιστικό Σύλλογο «ΛΥΚΟΥΡΙΖΑ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ» στον οποίο έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος από το έτος 1998.
Από το 2006 που εκλέχτηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος του τότε Δήμου Καλυβίων συνεχίζω ανελλιπώς μέχρι σήμερα να υπηρετώ  τον τόπο μου και τους πολίτες του ως Δημοτικός Σύμβουλος  του Δήμου μας μέσα από διάφορες θέσεις.

Στις επικείμενες εκλογές της 18ης Μαΐου επέλεξα να συστρατευθώ  με τον μέχρι σήμερα Αναπληρωτή Δήμαρχο Σαρωνικού Μανώλη Τσαλικίδη επειδή τον θεωρώ ως τον πλέον  ικανό και έμπειρο αυτοδιοικητικό για να διοικήσει στην πράξη ένα ενιαίο Δήμο Σαρωνικού, των πέντε Δημοτικών Διαμερισμάτων,  έξω από οποιεσδήποτε τοπικιστικές αγκυλώσεις, σεβόμενος πάντα  τα ιδιαίτερα εδαφικά και πληθυσμιακά τοπικά τους χαρακτηριστικά.


Έχω βιώσει και βιώνω μαζί σας, 35 χρόνια που ζω ΜΟΝΙΜΑ στον Δήμο μας, όλες τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες της καθημερινότητας μας.


Από τις θέσεις του Δημοτικού Συμβούλου, του Αντιδημάρχου αλλά και του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης έδωσα όλες μου τις δυνάμεις και υπηρέτησα με ζήλο τον τόπο μας  και τους πολίτες του.


Προσπάθησα  και συνέβαλα κι’ εγώ με όποια μέσα διέθετα στα μεγάλα αλλά και στα μικρά έργα του Δήμου μας (Λεωφόρος Καλυβίων, παιδικές  
χαρές, γήπεδα κ.ά.)


Τα σχόλια αλλά και τα αποτελέσματα από την διαχείριση του Δημοτικού Αναψυκτηρίου ‘‘ΤΟ ΚΙΟΣΚΙ’’ που ανέλαβα από το 2011 ήταν πάντα  
πολύ θετικά.


Στόχος μου ήταν  και θα είναι  πάντα η βελτίωση της καθημερινότητας μας και η επίλυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων προβλημάτων μικρών  
και μεγάλων , γενικών και ατομικών.


Έχω το πάθος το χρόνο αλλά και την εμπειρία για να συνεχίσω να υπηρετώ τον τόπο μας και τους πολίτες του  με την ίδια δύναμη, γι αυτό και σας ζητώ να με εμπιστευθείτε και πάλι και να με τιμήσετε ξανά με την ψήφο σας, για να συνεχίσουμε  όλοι μαζί το έργο που αφήνει πίσω της η προηγούμενη διοίκηση .


Ευάγγελος Ζεκάκος       

 
 

Σχετικοί Σύνδεσμοι

ΛΥΚΟΥΡΙΖΑ - ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ
Η ιστοσελίδα του ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΚΑΛΥΒΙΑ
Η ιστοσελίδα της ΠΟΛΗΣ μας